Majoitusta Kiteen Puhoksessa Pohjois-Karjalassa

Tarjoamme majoitusta 1hh ja 2hh kodikkaissa soluhuoneistoissa. Tule viettämään leppoisaa aikaa etätyöskentelyn tai lomailun merkeissä maaseudun rauhaan. Majoituksen asiakkaiden on mahdollista vuokrata saunatilat sekä paljut. Meille myös lemmikit ovat tervetulleita.

  • Huoneistossa yhteinen keittiö, kylpyhuone ja olohuone. 2 x wc.

  • Huoneistossa 4 kpl lukittavia 2hh huoneita.

  • Yhteisissä tiloissa pyykinpesukone ja kuivaushuone.

Katso kaikki majoitusvaihtoehdot ja -paketit täältä.

Koivikon alueella on lounasravintola Koivikon Kievari, By Maitolan jäätelötehdas sekä oma kauppa josta voi ostaa matkamuistoja sekä lähialueen tuottajien tuotteita. Koivikon Kartanon eläimiin ja maatilan toimintaan pääsee tutustumaan opastetuilla tilakierroksilla.

Meillä majoittuu vuosittain myös useita isompia ryhmiä. Mikäli etsit majoituspakettia aterioiden kera isommalle ryhmälle pyydä tarjous majoitus@koivikonkartano.fi


luomulehmä_kiteellä

Sijainti

Kiteen Koivikko sijaitsee Puhoksessa vt6 varrella Pohjois-Karjalassa.  Matkaa Kiteen keskustaan on 11 km, Kesälahdelle 24 km, Joensuuhun 68 km, Savonlinnaan 73 km.

Puhoksen alue

Kiteen Puhos tarjoaa majoittujille monipuolista toimintaa ja harrastusmahdollisuuksia ympäri vuoden. 

N. 10 km päässä sijaitseva kirkasvetinen Valkiajärvi houkuttelee sukeltajia Kiteelle ympäri maailmaa. 

Kalastuksen ystäville loistavat kalastusmahdollisuudet tarjoaa niin Pyhäjärvi kuin Orivesi.

Kesäaikaan n. 5 km päässä Vanhassa Puhoksessa palvelee Myllyravintola Wanha Puhos. Myllyravintolan läheisyydessä on lasten leikkipuisto, ulkotreenialue sekä uimaranta jossa perheen pienimmätkin pystyvät leikkimään. Vanhan Puhoksen alueella järjestetään vuosittain monia tapahtumia, mm.  Keski-Karjalan Perinnekoneyhdistyksen Perinnepäivät ovat yksi kesän kohokohtia, unohtamatta Puhoksen Kehittämisyhdistyksen järjestämää Puhoksen Valot-tapahtumaa marraskuussa. 

Syksyisin lähialueilta löytyy paljon hyviä sienestys- ja marjapaikkoja. Talvisin alueella on loistavassa kunnossa pidetyt hiihtoladut sekä kelkkareitti.

Majoitus Kiteen Puhoksessa
Majoitusrakennukset
Saunatilat_Kiteellä
Saunatilojen yhteydestä löytyy myös 2 paljua
majoitus_makuuhuone_kitee
2 hengen huone